Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NAGYLÁNYOM BETEGSÉGÉVEL VALÓ KÜZDELEM

2014.02.10


Szóval megszületett nagyobbik leányom. Ő volt a második babám. Mivel akkor már a Szombathelyi kórházba baba barát szülészet volt a baba egy áthúzható kiságyba mellettem volt// Magunk rendezhettük. Fürdetés,öltöztetés.

Nem tudtam elképzelni miért sír állandóan az öltöztetésnél! Hathetesen elvittük a csípőficam vizsgálatra. Ott a doktornő közölte velünk,hogy a baba nyakánál egy izom el van szakadva és ezért sír ha mozgatjuk.
Sajnos ezt kezelni kell mert a babával probléma lesz.

Elmondta a kezeléseket. Minden nap háromszor óvatosan megfogva a baba fejét jobbra-balra mozgatni kellett . .Azon kívül finoman krémes kézzel masszírozni.
Ezt három hónapon keresztül.

Persze elkezdtem és angyalom nem sírt hanem üvöltött a fájdalom miatt, persze én vele együtt sírtam. Össze szorítottam a fogaimat és végig bőgve elvégeztem a kezeléseket.
Párom ha ilyenkor itthon volt azonnal kiment még a lakásból is annyira sajnálta a kislányt.
Ahogy múlt az idő a sírások egyre gyengébbek lettek végül a harmadik hónap végére abba is maradt míg tartott a kezelés.

Vissza mentünk a doktornőhöz. Ott volt egy kisfiú is kislányommal egy idős. A feje jobb oldalon teljesen a vállán volt és hátul teljesen lapos volt.

Együtt hívtak be bennünk. A doktornő mikor meglátta a babát majd elájul. Kérdezte az anyukát miért ilyen a baba,hogyan végezte a kezelést.
Anyuka azt mondta eleinte csinálta de a gyerek igen sírt és így abba hagyta.

Na akkor oda mutatott a lányomra és megkérdezte tőlem hogyhogy a gyereken nem látszik semmi. Mondtam hát minden nap elvégeztem háromszor a kezelést. Nem sírt a baba?Dehogy nem, üvöltött,és mit csináltam ilyenkor, vele együtt bőgtem válaszoltam és a szívem majd megszakadt.

Erre azt mondta a doktornő. Az én kislányomnak el volt szakadva az izom ,de a másik babának csak rándulás volt. Sajnos a baba feje most már így marad mert már bekötött.

Azóta is minden nap egy két masszírozást kell de szép és gyönyörű lány lett belőle.
Most is ha arra a három hónapi szenvedésre gondolok borsózik a hátam.

Azóta felnőt és a próbléma nem jött többéelő.Most már anyuka egy gyönyörű kislány édesanyja.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.