Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IKREK SZÜLETÉSE

2014.02.10


Na ez egy vicc volt.......az egész kezdettől a végéig.
Akkor vasárnap már nagyon vártam az ebédet mert rakott káposzta lett volna és a kórházba nagyon nagyon finoman tudták elkészíteni.
Fél tizenkettőkor az ügyeletes orvos../régebbről ismertem/.na gyere megyünk ultrahang vizsgálatra.Oké ebbe nincs semmi gondoltam én naiv. Mikor végeztünk én mentem volna a szobámba de nem engedett mert a méhlepény nagyon meszes azt mondta ma meg kell szülni az ikreket.
Na ne és mi lesz a kajámmal-----semmi ma nem eszed meg---puff neki----mindegy ha szülni kell akkor szülni kell.
Rám tették a fájásmérőt adtak valamilyen injekciót amire a fájásmérő hamarosan kiakadt.Szerintük hatalmas fájásaim vannak...de én nem éreztem semmit csak egy kis hasfeszülést.
Mivel nem történt semmi megint adtak valamilyen injekciót .
Arra már a fél kórház bent volt a szülőszobán.A főorvos két szülészdokikét csecsemős ,három szülésznő az egész műtős brigád...már csak a tv stáb hiányzott.
Azt mondták be kell kötni infúziót mert baj lehet.
Na a vicc itt kezdődött el.A doki sorba durrantotta el a vénámat.Már 23 kísérlete volt és már vért izzadott de infúziót nem tudta bekötni.Hiába mondtam neki, hogy a kezem fején van egy szuper ér de nem hallgatott rám. Hát gondoltam akkor kínlódj nekem nem fájt. A 23-nál aztán mondtam neki egy repülő tűt hozzon és a kezem fejébe kösse be mert komolyan leszállok és haza megyek ha nem hallgat rám.
Hát ugye ,hogy nekem volt igazam .Ekkor már negyed öt volt párperc és meg lett egyik iker gyermekem a kisfiam.Hamar elfutottak vele mert jön a másik.
Na ez tévedés volt. A pici lányom mivel volt már hely felcihelődött a gyomromhoz és szerintem végre nyugodtan elszundikált.
Háromnegyed hatkor már mindenki ideges volt ezért a doki hasamra ült egyik húzta másik tolta.Így a pici lányom lábba jött először a világra ami miatt problémák voltak sokat kellett tornáztatni még hónapokig meg másképp pelenkázni nyújtani a jobb lábát . De hála az Istenek rendbe jött.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.