Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cannelloni

2016.02.03
10176243_616795388397752_6609478844320176939_n.jpg

» 225 g darál marhahús.» 1 apróra vágott hagyma.» 150 g apróra vágott csiperkegomba.» 1 gerezd zúzott fokhagyma.» 1/2 tk. reszelt szerecsendió
» 1 tk. szárított vegyes fűszer.» 2 ek. paradicsompüré.» 4 ek. száraz vörösbor
» 12 cannelloni.» vegyes
saláta
» paradicsomszószhoz:
» 1 apróra vágott
hagyma.» 1 reszelt sárgarépa.» 1 apróra vágott szárzeller
» 1 babérlevél.» 150 ml száraz vörösbor.» 400 g kockára vágott konzerv paradicsom.» 2 ek. paradicsompüré, 1 tk. cukor, 25 g parmezán forgács, cikkelyekre vágott tojásparadicsombazsalikom
 
 
Olaj nélkül pirítsuk meg a húst, hagymát, fokhagymát, gombát. Adjuk hozzá a szerecsendiót, fűszereket, bort, paradicsompürét, és főzzük 20 percig.

Fazékban forraljuk fel a hagymát, zellert, répát, bort, babért, és főzzük 5 percig. Tegyük hozzá a szósz többi hozzávalóját, vegyük ki belőle a babért és ízesítsük.
Melegítsük elő a sütőt. A szósz negyedét tegyük tűzálló tálba. A cannellonit töltsük meg húsos töltelékkel, és tegyük a tálba. Öntsük rá a szószt és letakarva süssük 45 percig. A végén díszítsük
sajttal és bazsalikommal.

LINK......http://www.izletes.hu/tesztak/sult/12624