Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HAMIS LAJCSI SZELET

2016.01.21

1488656_1561779704035650_1913455712533048682_n.jpg
HOZZÁVALÓK A TÉSZTÁHOZ
12 evőkanál víz....8 evőkanál olaj...8 evőkanál cukor...2 db tojás....
4 evőkanál kakaópor..... 1 csomag szalalkálé... kb 60-65 dkg liszt (lisztöl függ)

ELKÉSZÍTÉS
a vÍzben a kakaóport elkeverjük és hozzáadjuk az anyagokat jól összedolgozzuk és 3 lapot sütünk nagy gáztepsin
HOZZÁVALÓK A KRÉMHEZ
1 vanília pudingpor...1 db puncs vagy más piros színű pudingpor...
25 dkg margarin..... 20 dkg cukor.....6 dl víz

ELKÉSZÍTÉS
a margarint a cukorral habosra jól kikeverjük...... a víz felével külön felfőzzük az pudingporokat külön -külön és hagyjuk kihűlni...
ha kihűlt felezzük a margarinos krémet és külön a sárga külön a rózsaszín pudinghoz adjuk és jól összekeverjük.
megkenjük a lapokat külön külön a két krémmel és csokimázzal bevonjuk

CSOKI MÁZ
25 dkg cukrot 25 dkg margarint 4 evőkanál kakaóport 1 dl vízzel összefőzünk és a tészta tetejére simítjuk