Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kinai spagetti

2016.02.04
10329232_626129614130996_3160632194289709550_n.jpg
Hozzávalók
4 személyre...30 dkg spagetti....30 dkg csirkemell....1-1 piros és zöld húsú paprika....10 dkg gomba....1 csokor zöldhagyma....2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál étkezési keményítő...2 evőkanál szójaszósz..friss gyömbér
őrölt bors, só.....erős paprika...olaj

Elkészítés
Ajánlatos wokban készíteni. Forró olajban megfuttatjuk a keményítővel kevert, csíkokra vágott csirkemellet és fehéredésig sütjük. Az edény oldalára húzzuk, a visszamaradt olajban átforgatjuk a finomra vágott fokhagymát és gyömbért; a feldarabolt paprikát, gombát és zöldhagymát, szójaszósszal, sóval és borssal ízesítjük.
1-2 percig sütjük, majd hozzátesszük az előre megfőzött spagettit és a húsos raguval összeforgatva még 1-2 percig sütjük. Tálaláskor meghintjük karikára vágott erős paprikával.

http://www.otletkonyha.hu/receptek/egytaletelek/husos-egytalatelek/kinai-spagetti/144/123/1773/