Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Töltött armagnac-i csirke

2016.02.03

1545774_214788215371675_419695453_n.jpg

HOZZÁVALÓK
80 dkg burgonya....2 dl tejföl....olíva olaj....só....őrölt fekete bors....1 db citrom
30 dkg gomba......Egy nagy egész csirke

ELKÉSZÍTÉS
1. lépés:
A félig megfőtt krumplit összetörjük. A darabokra vágott gombával, tejföllel, olívaolajjal, érzés szerinti sóval és fekete borssal keverjük össze. Bele kell helyezni a töltelék hozzávalóit az egész csirkébe. Miután megtöltöttük, alaposan kötözzük meg, hogy sütés közben ne nyíljon szét.
2. lépés:
A töltött csirkét öntözzük meg olajjal, majd sózzuk, borsozzuk.
3. lépés:
A sültet rendszeresen locsoljuk vízzel. Süssük közepes hőmérsékleten.
4. lépés:
Ha megsült a csirke, vegyük ki a sütőből, szedjük ki belőle a zsineget. Tálalás előtt egyenletes szeletekre vágjuk.

LINK...

http://www.marmalade.hu/gasztro/1-oldal/cikk/karacsonyi-menu-francia-modra