Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Házi gordon

2016.01.26

10620791_1553271278219826_4496544534888979924_n.jpg

HOZZÁVALÓK

4 szelet pulykamellfilé (kb 200g/db), 4 nagy szelet főtt sonka, füstölt sajt, és prézlinek való olaj a sütéshez


ELKÉSZÍTÉS

a húst mossuk megtörölgetjük folpackkal letakarva kicsit kiverjük sózzuk borsozzuk mindegyikre egy sonka egy sajtot fektetünk, majd félbe hajtjuk és húsverővel összekalapáljuk őket (erőteljesen). bepanírozni a zsemlemorzsánál a felesleget leszórjuk róla. 2 ujjnyi olajat felforrósítunk bele a húsokat és fedő alatt mérsékelt tűzön aranysárgára sütjük az egyik oldalát 6-8 perc ezután megfordítjuk és ropogósra sütjük a másik felét 6-8 perc. többszörösen összehajtott konyhai papira szedjük. fontos hogy mérsékelt tűzön kel sütni,,